Mama Giò

Välkommen till oss!

Restaurang Mama Giò är en del av Hotel Giò med härliga sociala ytor som alla hittar hem till. Goda grannar, flanörer från Hagaparken, våra hotellgäster - hos oss har alla en plats. Vi öppnar tidigt på morgonen med en ljuvlig frukostbuffé alla dagar i veckan som även du som inte bor på hotellet har möjlighet att komma och äta. Varje vardag kl.11-14 serveras vår lunchbuffé som alltid består av en pasta, pizza och en husmanrätt, goda grönsaker på vårt salladsbord och självklart dessert till kaffet. Kvällstid serverar vi ännu mer av Italien och vi använder bara råvaror som vi själva älskar och som tillagas med känsla och kärlek. Goda olivoljor, nybakad pizza, örter och krämiga ostar har en självklar plats i vårt kök. Middag hos oss passar för alla tillfällen.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.